Aplicatia care Rezolva Exercitiile la Matematica


Daca pana acum trebuia ca elevii sa invete bine sau sa aiba de unde copia pentru a reusi sa rezolve exercitiile din lucrari sau teme la matematica, ei bine in acest secol al tehnologiei, o nou aplicatie pentru telefon vine in ajutorul lor. Numita PhotoMath, aplicatia recunoaste textul exercitului de matematica dintr-o poza si are capacitatea de a-l rezolva si nu oricum! PhotoMath nu da neaparat numai raspunsul final ci poate oferi, la cerere, indicatii exacte in legatura cu rezolvarea unui exercitiu. Aplicatia poate rezolva operatii aritmetice, ecuatii simple liniare, scoaterea unui radical si fractii, cu conditia ca exercitiile sa nu aiba un grad de dificultate foarte avansat. In mod evident cei ce au creat aplicatia sunt extrem de mandrii de reusita lor, la fel fiind si elevii ce vad o posibila “portita” prin folosirea aplicatiei pentru a le face treaba la lucrati si teme, insa profesorii si parintii elevilor nu apreciaza la fel de mult avansul acesta magic al tehnologiei, ei sustinand ca asa, copii nu vor mai invata nici macar putinul pe care il invatau pana acum, ei lasandu-se pe mana unor electronice inteligente. Dupa parerea unora, cu cat mai mult din treburile de zi cu zi sunt facute de diverse aparate cu atat mai mult oamenii vor involua din punct de vedere intelectual, ajungandu-se pana in punctul de a nu mai putea supravietui fara ajutorul robotilor, telefoanelor, calculatoarelor, etc, fapt dezastruos pentru omenire. Pana in punctul zero insa, aplicatia este deja disponibila pentru dispozitivele cu sisteme iOS si Windows, urmand ca din luna februarie ea sa fie disponibila si pentru Android.

Fiecare Telefon cu Husa lui!


Daca tocmai ce v-ati achizitionat un telefon nou, nu se poate sa il lasati fara o husa de protectie! Aceasta il va apara de zgarieturi si lovituri si in plus ii va transforma radical designul exterior banal, personalizandu-l exact asa cum va place. Si pentru ca am vazut ca in ultimul timp tot mai multe persoane aleg telefoanele Allview, romanesti pentru cei care nu stiau asta, trebuia ca si pentru ele sa existe o gama larga de huse din care sa va puteti alege ceea ce aveti nevoie, gama vasta in care eu nu credeam pana nu am descoperit-o. Facand parte din cei ce si-au dorit un Allview in detrimentul altor marci de renume, evident, am avut nevoie si sa-mi aleg o husa potrivita modelului de telefon detinut, caci vreau sa ramana intreg cat mai mult timp si nu sunt exact cea mai grijulie persoana cu gadgeturile. Vreau sa va spun ca am fost destul de incantat, cand am observat ca orice mi-as dori pentru telefonul meu, in materie de huse era disponibil. 


Ma gandeam ca gama este mult mai redusa, datorita ideii preconcepute ca brandul este mult mai putin cunoscut decat altele cu ani buni de vechime in bransa, insa am avut parte de o surpriza sa vad cate modele exista si mai ales cate dintre ele sunt super slim si nu imi fac telefonul sa para mai mare. Revenind la gama de huse pentru telefoanele Allview, pe un site recomandat de o amica, www.huseok.ro am gasit huse flip cover stil carte si huse tip carcasa de toate culorile, pentru orice model de Allview. Preturile nu mi s-au parut mari deloc, iar calitatea, pana in momentul de fata este ireprosabila si deja am cateva luni bune de cand am telefonul si deasemenea husa. Eu am optat pentru cea ultra slim pentru a evita ingreunarea telefonului si vreau sa va spun ca este atat de comoda incat nici nu simt ca telefonul meu are protectie. Daca aveti un telefon Allview si nu i-ati cumparat inca husa, recomand siteul de mai sus atat ca varietate cat si ca preturi!