Mod Inedit al unui Roman de a Serba Aniversarea


Un barbat de nationalitate romana, aflat in Italia de cativa ani, a fost cel ce i-a spart casa actorului George Clooney, resedinta situata pe malul Lacului Como, Laglio. Acesta nu a reusit sa fure mai mult decat o sticla de bautura avand in vedere ca bani nu a gasit, justificand in fata autoritatilor ca era ziua lui si s-a gandit sa intre acolo sa ia niste bani. Aflat in stare de ebrietate, romanul a sarit gardul si dupa ce a strabatut in liniste gradina pana in bucataria de vara, luand o sticla de bautura de acolo, a incercat sa intre prin efractie in vila, cand o angajata a alertat politia care, a intervenit inainte ca barbatul sa reuseasca sa patrunda in locuina si sa faca vre-un rau angajatilor. Dupa identificare, atunci cand a fost interogat, romanul a declarat ca "Este ziua mea, m-am gandit sa intru aici. Cautam bani, eram pregatit sa incendiez casa". Nu se stie daca acesta era la curent cu faptul ca George Clooney lipsese de la resedinta sa si urmeaza sa se intoarca abia peste cateva zile impreuna cu logodnica sa Amal Alamuddin, dar in orice caz,  se pare ca fapta sa nu a fost premeditata, infractorul dorind doar sa gaseasca bani in casa actorului cu care sa petreaca ceva mai bine de ziua sa. In urma evenimentului paza a fost dublata iar personalul alertat si instruit pentru a se putea proteja si de alte astfel de incidente daca va fi cazul, avand in vedere numarul in continua crestere al spargerilor date de catre romani caselor impunatoare din Italia.

Cum sa Alegeti Imprimanta Potrivita?


Atunci cand vine vorba despre imprimante cu totii oscilam intre inkjet si laser nestiind, de cele mai multe ori, ce sa alegem pentru nevoile proprii pe care le avem astfel incat sa nu ne coste apoi prea mult consumabilele dar sa avem si o calitate foarte buna a printului. Imprimantele cu cartuse de cerneala numite si inkjet sunt o alegere ideala pentru uzul casnic, unde se printeaza o cantitate mica si pentru care viteza de imprimare nu este un detaliu vital. Fiind utilizata acasa o astfel de imprimanta, trebuie sa stiti ca ea prezinta si avantajul de a printa fotografii (pe hartie normala sau hartie foto), avantaj aproape inexistent in cazul imprimantelor laser. Nu in ultimul rand, ele sunt alegerea corecta si daca pretul este un criteriu important pentru dumneavoastra deoarece imprimantele cu cartuse de cerneala sunt mult mai accesibile, atat in ceea ce priveste aparatul in sine cat si consumabilele compatibile.


Imprimantele laser, de cealalta parte a baricadei, sunt ideale pentru cei ce printeaza documente de tip text in ritm alert si pentru care viteza de imprimante are o importanta cruciala. Acest tip de imprimante sunt de obicei recomandate pentru companiile in care sunt folosite frecvent si pentru care costurile ceva mai ridicate decat in cazul imprimantelor inkjet, ale aparatelor si ale consumabilelor, nu au o asa mare relevanta. Daca aveti nevoie de avantaje precum rapiditate, eficienta si calitate superioara fiind dispusi sa platiti in plus pentru acestea, atunci o alegere corecta este cea a unei imprimante laser in detrimentul uneia inkjet. In functie de bugetul disponibil si nevoi puteti alege unul dintre cele doua modele insa luati in calcul atat avantajele cat si dezavantajele amandorura daca doriti sa alegeti cat mai corect si sa va dotati biroul cu un aparat competent in raport cu nevoile personale.

Iisus este Considerat doar o Legenda Urbana


Conform cercetatorului Michael Paulkovich, Iisus nu este decat un personaj mitologic care nu a existat cu adevarat, niciodata. Afirmatia sa se bazeaza pe analiza amanuntita a peste 126 de texte istorice in care Michael nu a gasit nicio fraza care sa mentioneze numele lui Iisus Hristos desi ele proveneau exact din epoca in care se presupune ca personajul a trait printre oameni, din secolul I pana in secolul al III lea, D Hr. In urma cercetarilor, istoricul a ajuns la concluzia ca Iisus a fost un personaj inventat de crestini din nevoie unui idol la care sa se inchine si in care sa isi puna sperantele de mai bine. Ceea ce este cu adevarat surprinzator si socant este faima acestui personaj si miracolele globale ce i se atribuie totusi, fara ca niciun istoric din vremea in care a trait sa il mentioneze in scrierile sale. Conform lui Michael Paulkovich nu se poate ca autorii manuscriselor din vremea aceea sa nu fi auzit de Iisus Hristos si minunile sale... 

Daca exista cu adevarat ar fi trebuit sa se auda de ele! Concluzia categorica a lui Michael Paulkovich ce nu a putut fi contestata pana acum si care este dezbatuta atat in cartea No Meek Messiah cat si intr-un articol intitulat The Fable of the Christ este ca Iisus nu a fost nimic mai mult decat o legenda urbana nascocita de rabini evanghelici “sus pusi” ce voiau sa aiba un mijloc de a manipula si conduce masele cu orice pret. Unica mentiune despre Iisus apare intr-o scriere din anul 95 a istoricului roman Josephus Flavius insa textul nu este cel original, ci modificat ulterior de catre editori ce au adaugat acolo numele acestui personaj mitic. O ultima dovada cu care Michael isi sustine teoria, este insasi Biblia unde Pavel, cel care a contribuit la raspandirea crestinismului nu face niciodata referire la Iisus ca la o persoana reala.

Din ce este Alcatuita o Tigara Electronica


Daca v-ati hotarat ca este cazul sa renunti la fumatul clasic si sa optati pentru tigara electronica, trebuie sa cunoasteti cu exactitate produsul pe care il vei cumpara. Doar avand cunostinte vaste despre el, puteti alege cea mai buna tigara si va puteti bucura de un fumat sanatos. Asadar, ce este o tigara electronica? In cateva cuvinte simple, tigara electronica este o alternativa sanatoasa la tutunul clasic, nefiind daunatoare pentru cei din jur si nedaunand organismului. Compozitia sa este formata din cartus, atomizator si baterie, elemente destul de simple, pe care trebuie sa le analizati cu atentie inainte de a achizitiona o tigara, deoarece costul total pe care il va avea fumatul, poate sa tina foarte mult cont de aceste accesorii. Cartusul este elementul care ia contact direct cu gura fumatorului si poate fi de doua feluri, cu vatelina si cu rezervor. Diferenta dintre cele doua variante este ca tigarile dotate cu un cartus cu vatelina au o durata de viata mai mica, in timp ce tigarile dotate cu rezervor au o durata mai lunga de viata si nu trebuie incarcate foarte des. Atomizatorul este elementul cheie al tigarii electronice. 


Acesta transforma lichidul tigarii in vapori, preluand energia din baterie pentru aface acest lucru. Este o componenta cilindrica si se insurubeaza in baterie. Bateria este cea care alimenteaza tigara electronica si poate fi de doua feluri, manuala sau automata. In cazul bateriei manuale, fumatorul trebuie sa apese pe un buton pentru a putea fuma, in timp ce, in cazul bateriei manuale, bateria se declanseaza ori de cate ori este folosita tigara. Toate aceste elemente decid atat calitatea tigarii electronice, cat si pretul ei. Este bine sa alegeti o tigara electronica dintr-un magazin cu accesorii pentru tigari electronice destul de ieftine, deoarece inevitabil, la un moment dat, unul dintre acestea va trebui sa fie inlocuit, iar o tigara electronica ieftina cu accesorii deosebit de scumpe, poate sa fie o afacere foarte proasta. De asemenea, trebuie sa tineti cont si de calitatea lichidului pe care il fumati si de pretul acestuia. Daca faceti alegerea corecta, va puteti bucura de un fumat sanatos, la fel de placut ca si fumatul clasic, insa mai ieftin si mai sanatos. Articol oferit de www.voore.ro